Чт, 2024-04-25, 19:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:33
Про любовні походеньки нового вождя артистка-втікачка з КНДР розповіла
Інші останні Новини світу

ЗМІ продовжують з'ясовувати подробиці особистого життя молодого лідера КНДР Кім Чен Ина - в умовах інформаційної закритості Північної Кореї охочим доводиться робити це, тільки спираючись на чутки. Цього разу юний вождь став головним героєм любовної історії. Її розповіла світу артистка, яка на початку цього року втекла на капіталістичний Південь, а до цього оберталася в елітних колах Пхеньяна, пише у своєму блозі на сайті "Эха Москвы" журналіст з Токіо Василь Головнін.

За її словами, симпатію Кім Чен Ина завоювала молода вокалістка Ансамблю електронної музики "Почхонбо" Хюн Сон Воль. На її концерті з нагоди 8 березня, який був показаний пхеньянським телебаченням, північнокорейський лідер бурхливо аплодував дівчині в яскравому національному костюмі.

Як стверджує втікачка, роман між молодими людьми розпочався ще на початку 2000-х років, коли колектив Хюн Сон Воль часто запрошували на закриті концерти в резиденції батька Кім Чен Ина - Кім Чен Іра. Проте вождь не схвалив стосунків сина зі співачкою і заборонив їм зустрічатися. А незабаром дівчину видали заміж за офіцера особистої охорони Кім Чен Іра.

З чуток, Кім Чен Ин в травні 2010 року теж одружився, і кажуть, у нього навіть є донька. Але, як запевняє артистка-втікачка, роман таємно тривав за наполяганням спадкоємця. Що стало з таємною любовним зв'язком після смерті суворого батька, невідомо.

Досі не знають журналісти і про те, як виглядає імовірна дружина Кім Чен Уна. Під час траурних заходів в Пхеньяні біля труни вождя серед скорботних було помічено молоду жінку віком 25-27 років, яка йшла одразу ж за Кім Чен Ином. Південнокорейські експерти припустили, що це або дочка Кім Чен Іра 24-річна Кім Е Джон, або таємна дружина Кім Чен Ина.

Ймовірна дружина нового лідера, чиє ім'я залишається невідомим, як стверджують, закінчила Університет імені Кім Ір Сена і продовжує навчання з метою одержати вчений ступінь. Батько дівчини, за деякими даними, професор, а мати - лікар-гінеколог. Дівчина потрапила під підозру ЗМІ відтоді, як трохи більше року тому біля її будинку стали часто помічати кортеж з Mercedes'ів, що привозять їй подарунки. Висловлюється навіть думка, що наречену для Кім Чен Ина обрав його дядько і співправитель Чан Сон Тхек. Він нібито спеціально шукав для улюбленого племінника привабливу освічену дівчину з гарної родини.

Швидше за все, Чан Сон Тхек непогано знає смаки племінника, бо, як стверджують ЗМІ, Кім Чен Ин "закохався у майбутню дружину з першого погляду". Цілком може бути, свою роль відіграв той факт, що дівчина зовні схожа на покійну матір Кім Чен Ина.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: КНДР, Артистка-втікачка, любовні походеньки нового вождя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]