Чт, 2024-04-25, 07:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:15
Про масштабний тиск на Бєларусь заявив Лукашенко
Інші останні Новини світу

У четвер, 23 лютого, президент Бєларусі Олександр Лукашенко заявив, що на його державу чиниться масштабний тиск.

"Все більш масштабним, витонченим і наполегливим стає політичний, економічний та інформаційний тиск на Бєларусь", - заявив бєларуський лідер на прийомі керівного складу збройних сил і правоохоронних органів з нагоди Дня захисника Вітчизни.

"У наші дні захист Вітчизни вже перестав бути прерогативою самих лише військових. Зараз це справа всіх і кожного: офіцера, вченого, бізнесмена, робітника, програміста, аграрія", - зазначив президент Бєларусі.

При цьому Лукашенко зазначив, що всі посягання на суверенітет Бєларусі безперспективні. Він упевнений, що останні події в країні стверджують міцність бєларуської соціально-політичної та економічної моделі розвитку, передає РИА "Новости".

Президент Бєларусі сказав, що інформаційно-психологічні форми експансії разом з військовою складовою, як і раніше, домінують у розв'язанні міждержавних суперечностей.

"З нібито добрим наміром, все нові країни стають об'єктами відкритої агресії. За допомогою різних політичних та інформаційних технологій проведено насильницьку зміну влади в низці країн Африки", - сказав Лукашенко.

За його словами, відкрите військове втручання НАТО у справи Лівії призвело до знищення цієї держави.

"Цей же сценарій Захід готовий реалізувати в Сирії, Ірані та інших країнах", - вважає Лукашенко.

Нагадаємо, що кілька днів тому, 20 лютого, президент Бєларусі Олександр Лукашенко закликав Європу не лякати його санкціями, оскільки відповідь може бути дуже жорсткою.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 991 | Додав: adminA | Теги: Про масштабний тиск на Бєларусь зая | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]