Пт, 2024-03-29, 00:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:51
Про "небезпеку оранжевих революцій" в Таджикистані та Україні попереджає екс-голова ФСБ
Інші останні Політичні новини
На території країн-членів СНД зберігається ймовірність "оранжевих революцій", що становить небезпеку для Росії. Про це заявив секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, передає РИА "Новости".

Він виступив на зустрічі керівництва адміністрації Кремля, членів уряду і парламентаріїв з довіреними особами Володимира Путіна на виборах.

Події і в Киргизії, і в Таджикистані, і в Україні, за словами колишнього керівника ФСБ Росії, знаходяться в динаміці. Він відзначив, що "ми з цим постійно маємо справу".

"Чи становлять вони небезпеку для нас? Так, представляють", - вважає Патрушев. Силовик додав, що в найближчому майбутньому "цьому питанню приділятимемо увагу".

Росія зобов'язана контролювати хід конфліктів в Північній Африці і на Близькому Сході, заявив також секретар Радбезу.

"Ми не можемо говорити про те, що у нас зараз все спокійно. Ні, ці процеси у нас продовжуватимуться. Ми повинні їх контролювати, відстежувати і відповідно реагувати", - сказав Патрушев.

Про існування "оранжевої загрози" для Росії експерти і політики заговорили унаслідок появи в країні масового цивільного руху після виборів в Держдуму.

Термін "оранжева революція" нерідко використовує Володимир Путін. Так, напередодні Дня захисника Вітчизни, зустрічаючись з генералами, прем'єр-міністр розповів, що Росії потрібне "щеплення від експорту в країну "оранжевих революцій".

Вони, на думку вибраного президента, здатні породжувати тільки "потворні явища", на зразок тих, що він спостерігає в Лівії. Путін і Кремль активно використовували "антиоранжеву" ідеологію перед виборами президента 2012 року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1013 | Додав: adminA | Теги: Україні, фсб, Таджикистані, небезпеку оранжевих революцій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]