Сб, 2024-04-20, 00:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:08
Про норми харчування та обслуговування військовослужбовців нагадали в Міноборони
Інші останні Економічні новини

 В Міноборони нагадали про норми харчування та обслуговування військовослужбовців та просять інформувати про порушення на "гарячу лінію" МО. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Міністерства оборони.

"З метою підвищення якості харчування та обслуговування доводимо до вашого відома, що у кожній їдальні повинна бути розкладка продуктів (меню), в якій відображено асортимент страв, та фактичний вихід порції, розкладка продуктів повинна бути різноманітною, зміни в розкладці продуктів проводяться лише за письмовим дозволом командира, який відображається на розкладці", - зазначили у Міноборони.

Також у пам'ятці вказано, що у їдальні має бути чисто, а зовнішній вигляд обслуговуючого персоналу повинен бути охайним.

"Також вам потрібно бути впевненим, що ви перебуваєте на продовольчому забезпеченні. Для цього треба уточнити у свого безпосереднього командира (начальника) чи поставив він вас на забезпечення", - зазначили в МО.

"Якщо Вас не влаштовує якість харчування, Вам не доводять норму продуктів, Ваше місце прийому їжи не відповідає санітарним нормам - телефонуйте на "гарячу лінію" 0 800 507 309,"- йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що передбачених у державному бюджеті на 2015 рік коштів достатньо для організації харчування в Збройних силах України, в тому числі і в зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Про це заявив міністр оборони Степан Полторак.

"Сума, яка бюджетом 2015 року передбачена на Збройні сили, достатня, щоб організувати харчування, особливо в пунктах постійної дислокації і зоні проведення антитерористичної операції", - заявив міністр.

Він зазначив, що військовослужбовцям, які перебувають в зоні проведення АТО, харчування надається за передбаченими нормами, крім того, їх забезпечують додатковим харчуванням.

У квітні президент України Петро Порошенко підписав Закон №310-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо організації харчування особового складу Збройних сил України".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 888 | Додав: adminA | Теги: Міноборони, обслуговування військовослужбовців, норми харчування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]