Пт, 2024-03-29, 09:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:13
Про об’єкти оподаткування повідомляйте за формою № 20-ОПП
Інші останні Економічні новини

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що платник податків зобов’язаний, зокрема повідомляти контролюючі органи за основним місцем обліку про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, згідно з порядком обліку платників податків (пункт 63.3 статті 63 Податкового кодексу України).
Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за ф. № 20-ОПП подається до органів ДФС за основним місцем обліку протягом 10 робочих днів після його реєстрації, створення чи відкриття.
Об’єктами оподаткування і об’єктами, пов’язаними з оподаткуванням, є майно та дії, у зв’язку з якими у платника податків виникають обов’язки щодо сплати податків та зборів. Такі об’єкти за кожним видом податку та збору визначаються згідно з відповідними розділами ПКУ.
Інформація про об’єкти оподаткування, такі як товари, дохід (прибуток) або його частина, обороти з реалізації товарів (робіт, послуг), операції з постачання товарів (робіт, послуг) відображається у відповідній податковій звітності платника податків (податкова декларація з податку на прибуток, з податку на додану вартість, податковий розрахунок за ф. № 1ДФ та інші), тому про такі об’єкти оподаткування не потрібно повідомляти у формі № 20-ОПП.
Звертаємо Вашу увагу, що перелік типів об`єктів оподаткування, про які слід повідомляти контролюючі органи, розміщено на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у рубриці «Довідники».

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів м. Києві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 890 | Додав: adminA | Теги: формою № 20-ОПП, об’єкти оподаткування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]