Пт, 2024-04-19, 22:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Про повернення "Ляписа Трубецкого" заявив Міхалок
Інші останні Культурні новини

Сьогодні, 19 квітня, колишній фронтмен гурту "Ляпис Трубецкой", а нині соліст колективу BRUTTO Сергій Міхалок порадував шанувальників приємною звісткою.

Так, Міхалок оголосив про створення проекту під назвою "Ляпис-98". Музикант планує виконувати свої старі пісні, які свого часу його зробили популярним – "Евпатория", "Ты кинула", "Капитал", "Раенька" та інші, передає ТСН.

"... Мені подобається, що ми легалізували "Ляпис-98"... Я думаю, що готовий весело і від душі співати мій "клоунський" репертуар... У мене є татуювання - Шапіто і кульки, які відлітають у повітря... Це як у пісні "Ярмарки краски" - ностальгія не відпустить назавжди... Я можу бути серйозним, дорослим, розважливим, але Циркач і Вуличний Гаєр завжди живуть у мені! Я люблю радувати людей. Я люблю свою професію. Я люблю (і сподіваюся, - вмію...) співати свої пiснi! І буду це робити у всіх своїх творчих проектах щиро і від душі!" – сказав Міхалок про свій новий проект.

Продюсер групи BRUTTO Антон Азізбекян, своєю чергою, пояснив, як цей формат співвідноситься з новим, брутальним образом Міхалка.

"А що, в цьому якийсь дисонанс?.. Не у кожного артиста є багаж старих пісень. Зазвичай артисти запишуть пісню і все життя її співають. А є артисти, які розвиваються, і при цьому нікуди не зникає їхня стара творчість. Якщо люди хочуть це чути, чому б і не давати їм цю можливість?".

При цьому він зазначив, що старі пісні "Ляпісів" виконуються нечасто, і це "ексклюзивний формат, який ніяк не заважає повною мірою виступати і розвиватися BRUTTO".

Вже відомий склад музикантів, які беруть участь в проекті разом з Мiхалком. Це - Денис Шуров (барабани), Денис Стурченко (бас), Іван Галушко (тромбон), Владислав Сенкевич (труба) і Павло Третяк (гітара).

До слова, днями гурт BRUTTO, який досі не має можливості виступати в Бєларусі, визнали найпопулярнішим колективом країни.

Нагадаємо, у 2014 році Міхалок заявив, що гурт "Ляпис Трубєцкой" закінчив своє 24-річне існування. Внаслідок розпаду "Ляписа" утворилися гурти BRUTTO та Trubetskoy.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 776 | Додав: adminA | Теги: міхалок, повернення Ляписа Трубецкого | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]