Сб, 2024-04-20, 16:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:41
Про "розширення" договору щодо перебування ЧФ РФ в Україні Путін поговорить з Януковичем
Інші останні Офіційні новини
Президент Росії Володимир Путін 12 липня відвідає з робочим візитом Україну, де в Ялті під головуванням глав держав відбудеться п'яте засідання Російсько-Української міждержавної комісії, повідомляє в четвер прес-служба Кремля.

"Очікується, що під час переговорів за участю керівників кількох міністерств і відомств Росії і України сторони розглянуть стан та перспективи двостороннього співробітництва у таких сферах, як енергетика, транспорт, космос, торговельно-економічне, військово-технічне співробітництво, гуманітарні зв'язки. Особливу увагу передбачається приділити обговоренню взаємодії у газовій сфері, реалізації спільних програм у галузі авіаційної промисловості", - йдеться в повідомленні.

Сторони також проведуть "звірку годинників" щодо питань розширення договірно-правової бази перебування Чорноморського флоту Росії на території України, прикордонних питань, обговорять аспекти двосторонньої взаємодії з актуальних міжнародних проблем, інформує прес-служба. У рамках засідання комісії заплановано підписання низки російсько-українських документів.

Попереднє засідання відбулося в Москві в листопаді 2010 р. Домовленість про проведення п'ятого засідання комісії було досягнуто в травні ц.р. під час зустрічі президентів РФ та України на полях неформального засідання Ради глав держав СНД у Москві.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1106 | Додав: adminA | Теги: ЧФ РФ в Україні, Путін, Януковичем | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]