Вт, 2024-04-23, 21:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:37
Про смерть дівчини розповів агент української моделі, яка загинула в Китаї
Інші останні Українці в світі
Журналісти побували там, де зареєстрована людина, що відправила модель Оксану Сафіну, яка загадково загинула, на заробітки в Китай: вулиця Джамбульська, околиця Дніпропетровська, приватний сектор. Не дуже солідно як для компанії, що займається міжнародним працевлаштуванням. Під зазначеною адресою приватний будинок з городом. Хвіртку відчинила жінка років сорока. Підтвердила, що тут проживає ця людина, але вести з журналістами діалог відмовилася, пише газета "Сегодня".

За словами рідних дівчини, агент Сергій Поляничко, який працевлаштовував дівчину, не бере трубки і вести з ними діалог відмовляється. У договорі, який підписувала дівчина, значиться лише його юридична адреса.

Однак за деякий час сам Сергій відповів на дзвінок журналістів і розповів те, що знає про смерть дівчини.

"Я всього лише модельний агент, мені не потрібна ліцензія на працевлаштування в КНР, - почав молодий чоловік. - Я просто отримую комісійні, які мені Оксана відмовилася заплатити, а всі необхідні документи є в мого боса. Це велика компанія, розташована в Тайвані. Я не знаю, чому рідні кажуть, що я не виходжу на зв'язок, вчора спілкувався з подругою Оксани. Перевірок не боюся, мені шкода дівчину, але я не можу відповідати за все, що з ними відбувається в Китаї. Те, що сталося, я сам почув від дівчат, які там з нею перебували".

Як каже Поляничко, йому розповіли, що в день трагедії Оксана перебувала у стані алкогольного сп'яніння, після роботи познайомилася з місцевим жителем і з подругою поїхала з ним.

"Але я попереджав дівчат, щоб з місцевими не зв'язувалися в жодному разі, навіть якщо це просто дружня зустріч поза клубом. Більше того, наш договір передбачає штраф за інтим в 5000 доларів і розрив контракту. Звичайно, дівчатам могли робити непристойні пропозиції, але ж ніхто не змушував їх приймати. Моя дівчина теж працювала в Китаї, і все було нормально", - стверджує модельний агент Сергій Поляничко.

Нагадаємо, 22-річна громадянка України Оксана Сафіна загинула в Китаї за невідомих обставин. За інформацією ЗМІ, дівчина померла в Китаї через добу після автомобільної аварії. Рідні Сафіної вимагають розслідування загибелі дівчини та перевірки агентства, яке влаштувало її на роботу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1045 | Додав: adminA | Теги: китай, смерть дівчини, агент української моделі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]