Пт, 2024-03-29, 15:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:38
Про спроби деструктивного психологічного впливу на військових у Києві заявили у Нацгвардії
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Військовослужбовці в посиленому режимі охороняють громадський порядок під час масових заходів.

На військовослужбовців Національної гвардії, які в посиленому режимі охороняють громадський порядок у Києві, здійснюється деструктивний психологічний вплив. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацгвардії.

“Цілодобово знаходячись у військових резервах по охороні особливо-важливих об’єктів, визначених законодавством України, а також залучаючись до охорони громадського порядку під час масових заходів разом із особовим складом Національної поліції,  підрозділи Національної гвардії виконують  покладені на них завдання”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у Києві кількість особового складу достатня для виконання визначених завдань. Військовослужбовці несуть службу у визначеному режимі, мають відпочинок і харчове забезпечення.

“Повсякчас фіксуються спроби деструктивного психологічного впливу на військовослужбовців”, – повідомили в Нацгвардії.

На решті території країни особовий склад Нацгвардії діє у штатному режимі.

Як повідомлялося, 20 лютого, у день вшанування пам'яті Небесної Сотні активісти у центрі столиці на Майдані Незалежності вийшли на проїжджу частину та перекрили рух транспорту вулицею Хрещатик.

На Майдані люди у камуфляжі захопили готель Козацький і влаштували там «штаб». Крім того, люди в камуфляжі розгромили офіси компанії СКМ Ріната Ахметова, Альфа-банку та Сбєрбанку Росії, внаслідок чого поліція відкрила чотири кримінальні провадження.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: спроби деструктивного психологічног, військові, Київ, Нацгвардія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]