Чт, 2024-04-18, 11:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:24
Заяву тюремників про те, що Тимошенко хоче лікуватися у Німеччині, Власенко спростовує
Інші останні Політичні новини

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко спростовує заяву Державної пенітенціарної служби про те, що екс-прем'єр хоче лікуватися у Німеччині.

"Заява Державної пенітенціарної служби про те, що Юлія Тимошенко начебто вимагає лікування у Німеччині - відверта брехня та провокація", - заявив Власенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За його словами, "Тимошенко вимагає, щоб лікування відбувалося чітко за протоколом німецьких лікарів, які у своєму медичному висновку зазначили, що таке лікування можливо лише в умовах стаціонару в спеціалізованій клініці поза межами колонії".

Власенко також зазначив, що "німецькі лікарі заявили про хронічний та складний характер діагнозів, виявлених в результаті обстеження Юлії Тимошенко".

"Пенітенціарна служба знову займається провокаціями та поширює брехню", - зазначив захисник.

Раніше прес-служби Державної пенітенціарної служби України заявила, що Тимошенко не дозволила проводити черговий медичний огляд у Качанівській колонії, зокрема вона відмовилася від вимірювання температури тіла і артеріального тиску.

"Також вона категорично відмовилася від запропонованої німецькими та українськими лікарями програми подальшого консервативного та реабілітаційного лікування, наполягаючи на стаціонарному лікуванні за кордоном, а саме в Центрі спортивної науки та спортивної медицини клініки "Шаріте" (м. Берлін). Про це йдеться у відповідному акті відмови, складеному лікарями", - заявила прес-служби Державної пенітенціарної служби.

А 12 березня тюремники казали, що Тимошенко відмовилася ознайомитися з рекомендаціями німецьких і українських лікарів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: тимошенко, Власенко спростовує заяву тюремникі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]