Чт, 2024-03-28, 15:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
Про Україну згадали на церемонії "Оскар". ФОТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
Сьогодні вночі (за київським часом - о третій годині) роздали усі нагороди премії "Оскар". На церемонії вручення також згадали і про Україну.

Зокрема українці плакатами нагадали учасникам церемонії вручення "Оскарів" про можливу війну в Україні. Фото опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук користувач Zhenya Prygunova.

До того ж під час отримання нагороди за кращу роль другого плану американський актор Джаред Лето згадав політичну кризу в Україні. "Демонстранти в Україні і Венесуелі. Ми думаємо сьогодні про вас", - сказав Лето, тримаючи в руках "золоту" статуетку.

Нагадаємо, що в Росії відмінили трансляцію церемонії вручення премії Американської академії. Попередні роки її традиційно показували у прямому ефірі "Першого каналу". Як зазначили представники російського каналу - церемонію вручення нагород Американської кіноакадемії покажуть у записі в ніч на 4 березня.

Найбільше статуеток отримав технотриллер "Гравітація". Йому вручили сім "Оскарів", зокрема режисера фільму Альфонсо Куарона назвали кращим режисером року. 86-а церемонія традиційно пройшла в Dolby Theatre в Лос-Анджелесі.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: церемонії Оскар. ВІДЕО.ФОТО, Україну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]