Чт, 2024-04-18, 09:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
Процес приватизації перших трьох великих державних компаній розпочала Україна
Інші останні Економічні новини

  Україна розпочала процес приватизації перших трьох великих державних компаній

У вівторок, 31 липня, Фонд державного майна України обрав радників для приватизації «Одеського припортового заводу», «Президент Готелю» та компанії «Індар», таким чином фактично розпочавши процес підготовки передачі їх у приватну власність.

Про це повідомила прес-служба уряду.

За словами Міністра Кабінету Міністрів Олександра Саєнка, «Одеський припортовий завод» до приватизації готуватиме компанія Pericles Global Advisory, «Президент Готель» та «Індар» – «Конкорд Консалтинг», яка входить до групи «Конкорд Капітал».

Міністр нагадав, що загалом у списку «великої приватизації» на цей рік знаходяться 23 об’єкти.

«Тож нам залишається ще для 19 підприємств обрати радників і розпочати процес їх підготовки до приватизації. Вже завтра, 31 липня, обиратимемо радників для наступних трьох підприємств – ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія», ДП «Завод Електроважмаш» і ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська», - додав Саєнко.

Нагадаємо, що 11 червня, Фонд державного майна України розпочав процедуру приватизації перших 22 великих об'єктів. Це перший великий перелік підприємств для продажу за останні як мінімум 10 років.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 711 | Додав: adminA | Теги: приватизація перших трьох великих д, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]