Чт, 2024-03-28, 20:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:16
Продали квартиру киянки без її відома і силою викинули за двері
Інші останні Столичні новини - новини Києва
5 листопада у квартиру до Юлії Повх на вулиці Азербайджанській 8б, що в районі Ленінградської площі, увірвалися троє чоловіків та наказали збирати речі і звільняти приміщення. Начебто, у помешканні новий власник. Юлю разом із сестрою, чоловіком та двома 4-річними дітьми силою виштовхали за двері та на ходу поміняли замки. Погрожували вбити, якщо не підуть геть. Звільнити свій дім від хуліганів змогли лише після приїзду працівників прокуратури та "Беркуту", пишеGazeta.ua

"Історія почалася з того, що я в травні цього року взяла кредит у фінансовій компанії "Народна позика" на суму 45 тисяч доларів. Потрібно було розрахуватися із людьми, в яких позичала гроші на розвиток власного бізнесу. Довго не могла знайти кредитора. Найняла брокера. Через три місяці він мене привів до згаданої організації. Вони погодились дати кредит під заставу чотирикімнатної квартири", - розповіла Юлія.

Жінка відразу попередила кредиторів, що квартиру буде продавати. За рахунок виручених коштів, віддасть позику. Перший платіж по кредиту не встигла заплатити вчасно, бо їздила відвідати свекруху у Волинській області.

"Я попередила їх по телефону, що не встигну оплатити. Попросила зачекати кілька днів. За шість діб заборгованості мені нарахували пеню у 57 тисяч гривень. Я довго скаржилась, але ніхто не слухав. Згодом до мене в двері подзвонив чоловік. Сказав, що має клієнта, який хоче купити нашу квартиру за 90 тисяч доларів. Я спочатку не погодилась, але в безвиході передумала. Проте, коли почала оформляти всі необхідні документи, запідозрила, що мене дурять. З'ясувалось, що квартиру вже зняли з іпотеки. Але не могла зрозуміти, як так, адже борг ще не повернула", - пояснює жінка.

Тим часом фінансова компанія "Народна Позика" без відома Юлії продала квартиру невідомим людям.

"Ніби-то якась Юлія Татаріна викупила мою квартиру. Ці головорізи 5 числа вдерлися до нас і почали погрожувати. Сказали вимітатись. А ні, то повбивають. На питання, хто такі, пояснили, що захищають інтереси Татаріної. Випхали нас за двері. Мого чоловіка кілька разів вдарили. Діти почали в паніці плакати", - пригадує Юлія.

Пізніше за допомогою журналістів, Юлія дізналася, що Татаріна, яка ніби-то купила квартиру, працювала раніше двірником. З чоловіком розлучилась, а де перебуває зараз не відомо.

"Це ж як вона прибираючи вулиці заробила на чотирикімнатну квартиру? Її просто оформили, як підставну особу. Насправді все крутиться навколо фінансової компанії "Народна позика" та тих людей, які нас викинули за двері", - переконана ошукана.

Віталій Повх звернувся за допомогою в прокуратуру. Там прийняли його заяву, та разом із працівниками "Беркута" звільнили помешкання від шахраїв.

"Тут зібралася купа людей. Міліціонери в шоломах з автоматами увірвалися всередину і забрали цих авантюристів із собою у відділок. Там на них склали протоколи. Тепер чекаємо, коли будуть судові слухання. Я сподіваюсь, що через суд зможу повернути всі права на квартиру", - сподівається Юлія.

Тим часом прокуратура Дніпровського району Києва порушила кримінальну справу стосовно трьох затриманих за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі дітей) та ст. 356 (самоуправство). За це їм загрожує до п'яти років позбавлення волі.

"Незаконне позбавлення дітей волі – це тяжкий злочин. Ніхто не має права самовільно утримувати малолітніх дітей, доводячи їх до істерики і паніки. Ці люди понесуть максимальне покарання за такі злочинні дії", - прокоментував прокурор Києва Андрій Мельник.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: Квартиру киянки продали | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]