Вт, 2024-04-23, 20:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:09
Продовження легендарного мультсеріалу "Козаки" в Україні
Інші останні Культурні новини

Відеосервіс Megogo домовився з державним "Укранімафільмом" про спільне виробництво продовження мультиплікаційного серіалу "Козаки". Як розповів директор з маркетингу Іван Шестаков, Megogo забезпечить фінансову підтримку проекту, а "Укранімафільм" безпосередньо вироблятиме його, передає РБК-Україна.

Новий сезон мультсеріалу планують випустити до літа наступного року, якраз до фіналу чемпіонату Євро-2016. У сюжеті мультсеріалу також обіграють тему футболу. У кожній із серій козаки будуть грати у футбол в новій країні.

Суму інвестицій у виробництво Megogo не розкриває. Але, за оцінками учасників ринку, хвилина української анімації може коштувати в середньому близько 1 тис. євро.

Нагадаємо, "Козаки" - серія мультиплікаційних фільмів, знятих у СРСР на українській кіностудії "Київнаукфільм" режисером Володимиром Дахном.

З виходом першої серії "Як козаки куліш варили" в 1967 році, мультсеріал відразу здобуває величезну популярність, а харизматичні персонажі стають народними улюбленцями. Герої мультфільмів "Як козаки…" є своєрідним національним символом.

Головними героями мультсеріалу є троє запорозьких козаків: Бурмило, Коротун і Силач (за сценарієм, мають імена Грай, Око і Тур відповідно, але в самому серіалі завжди безіменні).

У сюжетах мультфільму герої потрапляють в неймовірні пригоди, зустрічаючись з людьми з різних країн і епох, навіть з богами і інопланетянами. У мультфільмах відсутні діалоги і будь-який текст, за винятком вступного або заключного тексту "від автора" — дія відбувається у вигляді інтуїтивно зрозумілих сцен.

Всього створено дев'ять мультфільмів про козаків. Всі ці мультфільми короткометражні, їхня тривалість не перевищує 20 хвилин. Окремі серії отримували нагороди та премії на державних і міжнародних фестивалях.

Очікується вихід комп'ютерної гри "Козаки 3"

18 травня відбувся довгоочікуваний анонс продовження легендарної серії - "Козаки 3". Розробники української компанії GSC Game World, що створили легендарну STALKER, розповіли про майбутнє хіті.

"Козаки 3" є ремейком по суті першої частини оригінальної гри "Козаки: Європейські війни". Графіку оновили, але залишили в тому ж двомірному стилі.

Кожен солдат на полі бою оснащений власним штучним інтелектом, запасом здоров'я і бойовими параметрами. Юніти об'єднуються в загони, і гравець може управляти не тільки групами, але і окремими солдатами. Одиночні юніти і невеликі групи зручно використовувати для розвідки або захоплення ворожих будівель, артилерії та іншого.

У "Козаків 3" в момент релізу буде 12 іграбельних фракцій, у тому числі Україна, Росія, Франція, Англія, Польща, Пруссія, Австрія, Туреччина та інші. Надалі розробники планують збільшити число фракцій до 20 і кількість юнітів до 8000 одночасно на полі бою.

Крім кампанії з історичним сюжетом, буде одиночний і мультіплєєрний режими з гнучкими налаштуваннями.

Рельєф місцевості буде відігравати важливу роль, визначаючи дальність і точність стрільби артилерії і мушкетів. Геймери зможуть використовувати місцевість для отримання переваг і маневрування сил.

Мережевий режим дозволить грати до 7 гравцям на жодній карті. Це може бути режим всі проти всіх, або команда проти команди. Можна буде так само додавати і комп'ютерних супротивників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 835 | Додав: adminA | Теги: україна, продовження легендарного мультсеріа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]