Чт, 2024-03-28, 12:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:02
Проект реконструкції кінотеатру "Жовтень" КМДА затвердили, на його реалізацію потрібно мінімум півроку
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Київська міська державна адміністрація затвердила проект реконструкції будівлі "Кінотеатр "Жовтень" у Подільському районі столиці. Про це повідомив заступник голови КМДА Павло Рябікін, повідомляє прес-служба столичної адміністрації.

"Проектом заплановано провести не тільки в кінотеатрі будівельні роботи, але й придбати необхідне обладнання, меблі та інвентар. Після реконструкції до послуг глядачів будуть 2 кінозали, 4 відеозалу, кафе на 35 місць, конференц-зали та приміщення загального користування. В цілому будівельний об'єм культурного спорудження становить 21,4 тис. куб. м. А на його оновлення піде 6,5 місяців", - зазначив Рябікін.

Нагадаємо, пожежа в столичному кінотеатрі "Жовтень" виникла 29 жовтня минулого року. 31 жовтня міліція затримала двох підозрюваних в скоєнні цього злочину.

Відзначимо, на початку квітня прокуратура почала ще одне кримінальне провадження у зв'язку з пожежею в кінотеатрі "Жовтень" за ч . 2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу).

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 849 | Додав: adminA | Теги: мінімум півроку, проект реконструкції кінотеатру Жов, КМДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]