Пт, 2024-04-19, 16:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:06
Професор Пі може виявитися "надлюдиною" і секретною розробкою КДБ
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Міносвіти зробило запит до російської Академії наук щодо законності наукового ступеня скандального Професора Пі - Андрія Слюсарчука, - якому було присвоєно це звання в Москві за суворо засекречені розробки.

Слідство вже має в своєму розпорядженні відповідь з російського медичного університету про те, що Андрій Слюсарчук там ніколи не навчався і не отримував диплома про закінчення вишу. Тим часом ЗМІ припускають, що за цією загадковою історією можуть стояти спецслужби Радянського Союзу.

"Він справді ніколи не навчався в медичному виші. Цілком можливо, ми маємо справу з продуктом таємних розробок КДБ", - поділився колишній співробітник спецслужб СРСР, який особисто знав Слюсарчука, пише "Комсомольская правда в Украине".

За словами джерела газети, існувала секретна програма, коли по всьому Союзу набирали круглих сиріт, які проявляли нестандартні здібності, і намагалися зробити з них надлюдей.

"Багато людей не витримували експериментів над мозком і помирали. Слюсарчуку пощастило вижити. Я вірю, що і він сам брав участь у секретних розробках, за що й отримав професорське звання", - зазначив співрозмовник газети.

Він впевнений, що "жахлива пам'ять" у Слюсарчука справді є, і всі його медичні знання були взяти з книжок.

"Всі вузівські дипломи, про які він розповідав, не більше ніж легенда, в яку Андрій, схоже, сам зрештою повірив. Документи про нього зберігаються в архівах КДБ, звідки ніколи не дістати", - сказав екс-агент.

Нагадаємо, на початку листопада журналісти газети "Експрес" викрили "професора" Львівської політехніки Андрія Слюсарчука. Як виявилося, знаменитий чоловік, про якого роками розповідали як про вундеркінда та генія з феноменальною пам'яттю, немає жодної медичної освіти, а два його дипломи – липові.

Більше того, як з'ясували ЗМІ, в результаті діяльності псевдолікаря постраждали десятки людей, щонайменше троє з них померли.

Професора Пі було заарештовано, наразі він перебуває в СІЗО. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею "шахрайство".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1170 | Додав: nowyny | Теги: Андрій Слюсарчук, Професор Пі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]