Чт, 2024-04-25, 23:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:37
Прогнози на групу В по Чеміонату світу з футболу 2014
Інші останні Спортивні новини

Досить складно передбачити, хто з групи С пройде у плей-офф. У зв'язку з такою невпевненістю в результаті, коефіцієнти букмекерів не сильно відрізняються. Однак основна дилема не в тому, хто вийде в плей-офф, а в тому, хто приєднається до Колумбії. Збірна Колумбії є фаворитом групи, і в її перемозі букмекери досить впевнені. А от хто стане другим, поки сказати важко. Практично на рівних йдуть збірні Японії та Кот д'Івуару. В аутсайдерах числяться греки. Тому вболівальникам, які люблять грати на ставках ця група може бути дуже цікавою. У відмінності від багатьох інших, тут немає явних фаворитів, а значить роблячи онлайн ставки можна виграти в підсумку велику суму.

Колумбія, безсумнівно, найсильніша команда групи. Навіть відсутність головного форварда Радамеля Фалькао, який був серйозно травмований, не вибила цю збірну з фаворитів. Замість нього буде виступати не менш талановитий футболіст Хуан Куардадо. У складі збірної чимало інших сильних гравців, які сповна заповнять відсутність Фалькао. Пропустять чемпіонат також МакНеллі Торрес і Луїс Мюріель.

У складі збірної Японії не буде Юічі Комано, Кенго Накамура, а також Хажіме Хосогаі. Швидше за все, причиною відсутності цих футболістів став їх вік. Кот д'Івуар виступатиме без нападника Сейду Думбія, який грає за московський ЦСКА. Однак цього можна було очікувати, адже у головного тренера було багато сильних претендентів. У збірну Кот д'Івуара не влучили також Жан-Жак Госсо і Ромарік. З грецької сторони можна відзначити відсутність Сіфакіса, Нінніса і Цорваса.

Все ж букмекери оцінюють збірну Кот д'Івуару трохи сильніше, ніж Японії. Це можна зрозуміти з представлених коефіцієнтів. Наприклад, William Hill виставила наступні коефіцієнти на вихід в плей-офф: Колумбія - 1,28; Кот д'Івуар - 2,00; Японія - 2,00; Греція - 3.20. А ось на переможця групи у Кот д'Івуару коефіцієнт трохи нижче - 4,50, у Японії - 5,00. Детальніше про те, як виставляються коефіцієнти і що вони означають ви знайдете на сайті bk-ru.com, де так само зібрана найцікавіша інформація про букмекерські контори і стратегії онлайн ставок. Так само на сайті постійно оновлюється стрічка актуальних спортивних новин. Але безумовною родзинкою порталу є безкоштовні прогнози на футбол, які складають експерти галузі та професійні каппери.

Але повернемося до групи С. Виставлені букмекерами коефіцієнти в цілому не дивні, адже Японія ще жодного разу не змогла пробитися вище першого кола плей-офф. З часом рівень збірної підвищується, та й календар випадає сприятливий - заключна гра з Колумбією, яка до того часу вже повинна забезпечити подальшу участь в чемпіонаті. Але у японців сильний противник. Збірної Кот д'Івуару необхідно лише вирішити міжусобні проблеми, щоб досить зміцніти і впевнено пройти в плей-офф.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1353 | Додав: admin | Теги: ФУТБОЛ, прогноз на футбол, Чемпіонат світу 2014 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]