Чт, 2024-03-28, 10:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
Пройшли сильні землетруси у Грузії та Азербайджані
Інші останні Новини світу

Сильний землетрус магнітудою 5,8 стався вранці в понеділок, 7 травня, в Грузії. Поштовхи відчувалися і в Тбілісі, де викликали паніку серед населення. Школярів розпустили по домівках.

Інформації про руйнування або постраждалих поки не надходило, повідомляє агенцтво "Новости Грузия".

Епіцентр землетрусу був розташований в 130 кілометрах на південний схід від Тбілісі в 22 км від населеного пункту Дедоплісцкаро, біля села Земо Кеді, повідомив Центр сейсмічного моніторингу Грузії.

Майже в цей самий час землетрус силою близько 5,5 балів за шкалою Ріхтера стався на північному заході Азербайджану.

Поштовхи відчувалися в гірській місцевості між азербайджанськими містами Закатали і Гах. Житлових будинків у цій місцевості немає, тому руйнувань зафіксовано не було.

Підземні поштовхи відчули також жителі Дагестану. Як повідомили в ГУ МНС Росії по Дагестану, "поштовх зафіксований о 8:45. Його сила, амплітуда і епіцентр встановлюються".

Нагадаємо, 19 січня 2011 року землетруси силою до 6 балів сталися на території Грузії та сходу Туреччини. Також землетруси були зареєстровані у Киргизстані та Китаї.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1162 | Додав: adminA | Теги: Азербайджані, Грузії, сильні землетруси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]