Вт, 2024-04-16, 11:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:18
Проходить обшук за фактом розтрати коштів в особливо великих розмірах в “Укрзалізниці”. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

  Співробітники Генеральної прокуратури України проводять обшук у будівлі ПАТ “Укрзалізниця” для фіксації фактів розкрадання великої суми коштів, що належать ПАТ.

Про це повідомив заступник начальника відділу процесуального керівництва Генпрокуратури Олександр Цилюрик, – передає “Інтерфакс-Україна”.

“Зараз у будівлі “Укрзалізниці” співробітниками ГПУ проводяться слідчі дії, йде обшук з метою фіксації кримінального правопорушення, яке стосується розтрати коштів ПАТ в особливо великих розмірах”, – зазначив Цилюрик.

Підозру ГПУ підготувала заступнику начальника департаменту локомотивного господарства, його підозрюють у розтраті 12 млн грн. Прізвище чиновника не повідомляють.

Зазначимо, що у зв’язку з відсутністю підозрюваного, оскільки він виїхав у термінове відрядження, членам правління ПАТ вручено повістку про необхідність явки підозрюваного до ГПУ, де будуть вестися подальші слідчі дії.

В свою чергу, в “Укрзалізниці”  заявили, що підтримують  всі заходи правоохоронних органів щодо боротьби з корупцією в товаристві. Компанія всіляко сприятиме всім слідчим діям правоохоронців для викорінення цього ганебного явища.

Нагадаємо, раніше антимонопольний комітет підтримав українських вагонобудівників у спорі з Укрзалізницею.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 610 | Додав: adminA | Теги: ОБШУК, “Укрзалізниця”, розтрати коштів, великих розмірах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]