Сб, 2024-04-20, 04:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:49
Проливні дощі в Індії забрали життя 27 осіб
Інші останні Новини світу
В результаті злив в західному індійському штаті Раджастхан загинуло 27 осіб, тисячі залишилися без даху над головою, повідомила в четвер місцева влада.

"Ми намагаємося допомогти людям. Ті, кого стихія застала зненацька в низинах, були евакуйовані в безпечні місця", - заявили в управлінні з надзвичайних ситуацій країни, передає "Iнтерфакс-Україна".

В управлінні зазначили, що найбільше жертв було зафіксовано в адміністративному центрі Раджастхана – Джайпурі.

Від проливних дощів потерпають жителі не тільки Індії, але і сусіднього Пакистану. Раніше в четвер повідомлялося, що від спровокованих дощами повеней на пакистанській території загинули не менше 26 осіб.

А ось у результаті злив, які не припиняються на півночі Китаю протягом ількох днів, обвалилася 36-метрова ділянка Великої Китайської стіни в провінції Хебей на півночі країни.

У північній провінції Хебей жертвами рекордної зливи, яка 21 липня обрушилася на Пекін і низку районів цього регіону, стали 112 людей, ще 21 пропали безвісти. За офіційними даними, стихійні лиха зачепили в липні життя понад 61,8 мільйона осіб, з них 46,4 млн жителів були евакуйовані владою з найбільш постраждалих районів. Дощі і повені зруйнували 224 000 будинків і пошкодили ще понад 870 тисяч житлових будівель.

Удари стихії завдали величезної шкоди сільгоспугіддям на площі 5,19 млн гектарів. При цьому урожай повністю знищений на 624,9 тисячі гектарів сільгоспугідь, що призвело до прямого економічного збитку на суму 13,45 млрд доларів США.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1043 | Додав: adminA | Теги: в Індії, проливні дощі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]