Чт, 2024-03-28, 12:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:44
Проти екс-міністра екології Злочевського у Британії розслідують кримінальну справу. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Великобританія арештувала активи та розслідує кримінальну справу щодо колишнього міністра екології та природних ресурсів Уряду Азарова - Миколи Злочевського. Про це журналістами програми Радіо Свобода «Схеми» повідомила виконавчий директор Центру протидії корупції Дарина Каленюк.

«В нас є інформація, що в Лондоні є справа стосовно Злочевського і що там є заморожені його активи, я не можу сказати деталі, але справа є. Швидше за все, що з нафтовидобувною діяльністю», – зазначає Каленюк.

За її словами, в Україні, справи проти колишнього міністра екології і досі немає.

«Ми готуємо заяву про злочин на підставі фактів вже публічно відомих, вже опублікованих журналістами. Відома інформація, що справа є в Лондоні, можливо, справа є ще в інших іноземних країнах, але ці справи зайдуть в глухий кут, якщо українці не будуть розслідувати походження цих грошей. Тобто, якщо українці не доведуть нелегальне походження статків, то те, що там заморожено, арештовано, буде розморожено. Справа зайде в глухий кут», – попереджає Каленюк.

Злочевський, перебуваючи на посаді міністра екології, брав участь у видачі ліцензій компаніям, які через підставних осіб належали безпосередньо йому, розповіла виконавчий директор Центру протидії корупції.

Раніше журналісти програми Радіо Свобода «Схеми» провели аерозйомку маєтків Миколи Злочевського під Києвом, виконані у стилі фортець, розташовані на 4 з половиною гектарах землі на косі між Київським водосховищем та обвідним каналом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 887 | Додав: adminA | Теги: міністра екології Злочевського, британії, кримінальну справу. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]