Пт, 2024-03-29, 04:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:18
Проти підвищення зарплат нардепам Гройсман
Інші останні Економічні новини

При внесенні змін до проекту Державного бюджету на наступний рік Кабінет міністрів не підтримає ініціативу депутатів щодо підвищення заробітних плат народним обранцям практично вдвічі.

Про це написав на своїй сторінці в Фейсбуці прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Минулого тижня Верховна Рада проголосувала висновки і рекомендації народних депутатів щодо внесеного нами проекту Бюджету на 2017 рік. Зараз ми в уряді опрацьовуємо зміни, запропоновані народними депутатами. Ті, які заслуговують на увагу, будуть враховані. Але деякі будуть нами однозначно відхилені. Ми не підтримаємо ініціативу депутатів підвищити самим собі зарплату майже в два рази", - написав Гройсман.

Він підкреслив, що це питання зараз не на часі.

"Вважаю, що це питання зараз не на часі. Зараз всім нам треба перш за все думати над тим, як підняти доходи звичайним людям. Ми вже заклали в проект бюджету підвищення зарплат вчителів, лікарів і в цілому підвищення соціальних стандартів. До другого читання уряд має намір ці позиції тільки посилити", - зазначив прем'єр.

Нагадаємо, 21 жовтня Верховна Рада майже вдвічі збільшила посадові оклади народних депутатів.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, проти підвищення зарплат нардепам | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]