Чт, 2024-04-25, 12:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:26
Протягом дня ситуація в зоні АТО стабілізувалася. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом дня ситуація в зоні проведення АТО стабілізувалася. Якщо вчора позиції справжніх синів українського народу обстрілювалися 36 разів, то сьогодні тільки 6. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначається в повідомленні, все ж бандитські угрупування не до кінця відмовилися від своїх злочинних намірів та порушували мирні Мінські домовленості. Обстрілюючи укріплення наших сил вони двічі вели вогонь з мінометів 82 калібру по промисловій зоні Авдіївки та один раз в напрямку Пісків. Також тут сепаратисти стріляли в українських воїнів зі стрілецької зброї та снайперських гвинтівок.

Зазнали обстрілів позиції наших військ і в районах шахти Бутівка, Опитного та Новозванівки. Ворог, як завжди провокував на вогонь у відповідь.

"Незважаючи на помітне зменшення застосування зброї на лінії розмежування сторін, сили АТО пильно стежать за ситуацією та готові до різких змін обстановки", - підкреслюється в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що на Донецькому напрямку "найгарячішими" точками як і раніше залишаються Зайцеве і Авдіївка. Крім того, бойовики активізувалися трохи південніше (район Пісок і Невельського).

"Неспокійно і на інших ділянках фронту. За підрахунками, вчора по наших позиціях було випущено близько 90 мінометних мін. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 46 ворожих обстрілів", - наводить дані спікер АП.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, ситуація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]