Пт, 2024-03-29, 08:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:07
Прототип наступного покоління хетчбека Mini "вполювали" фотошпигуни
Інші останні Новини світу

Фотошпигуни зафіксували тестовий прототип наступного покоління хетчбека Mini, що має вийти на ринок наступного року. Хетчбек отримає нову платформу, яку розділить з деякими принципово новими моделями концерну BMW.

Прототип вийшов на дороги загального користування наглухо вкутаним у фірмовий камуфляж. Однак експерти порталу Carscoop, який опублікував перші знімки, змогли розгледіти, мабуть, найважливіше: зміна поколінь Mini не спричинить кардинальних нововведень у фірмовому екстер'єрі. Судячи з усього, основними об'єктами для модернізації стануть фари головного світла. Крім того, кузов нового Mini може отримати більш довгий передній звис і динамічну підвіконну лінію. Інших деталей поки розгледіти не вдалося, пишет "Газета.ua".

Відомо також, що хетчбек стане ще однією моделлю, яка отримає нову універсальну платформу концерну BMW. Первістком передньопривідних BMW, за деякими даними, має стати ще один представник сімейства 1 Series, який буде виконаний в стилістиці Gran Turismo. Його прем'єра може відбутися вже у вересні на Паризькому автосалоні.

Крім архітектури, Mini запозичить у BMW і нові двигуни. У першу чергу йдеться про трьохциліндрові турбовані мотори, але не виключено і спільне використання гібридного приводу.

Поява серійного хетчбека Mini нового покоління очікується в 2013 році, а через рік до нього приєднається і кабріолет.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: фотошпигуни, прототип, хетчбека Mini | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]