Чт, 2024-03-28, 16:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:35
Проведе у Києві форум, присвячений змінам у світі Ялтинська європейська стратегія
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Ялтинська європейська стратегія проведе у Києві форум, присвячений змінам у світі

В четвер 13 вересня в Києві розпочнеться триденна щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES).

Інформаційним партнером форуму YES цього року виступає "Європейська правда".

Як наголошують у оргкомітеті форуму, дискусії "фокусуватимуться на майбутньому – на вирішальних змінах, які матимуть значний вплив на всі аспекти життя".

На заході у Мистецькому арсеналі за участі 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів із 28 країн будуть обговорюватися загрози суспільству, економіці та політиці, що очікуються ближчим часом.

Темами панельних дискусій, серед іншого, стане обговорення майбутнього Сполучених Штатів, ЄС, НАТО та Російської Федерації, захист демократії від маніпуляцій ззовні, протидія дезінформації, майбутні глобальні виклики.

Раніше повідомлялося, що на час проведення форуму очікується візит до Києва низки високопосадовців, у тому числі віце-президента Єврокомісії Валдіса Домбровскіса, помічника генсека НАТО Алехандро Альваргонсалеса тощо.

Ялтинська європейська стратегія (YES) – провідний форум, заснований бізнесменом Віктором Пінчуком для обговорення європейського майбутнього України в глобальному контексті. Щорічна зустріч YES проводиться у Києві у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. З 2004 по 2013 рік щорічні зустрічі YES відбувалися у Лівадійському палаці в Ялті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 828 | Додав: adminA | Теги: світ, Київ, зміни, Ялтинська Європейська стратегія, форум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]