Пт, 2024-03-29, 15:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:49
Провокаційну рекламу із зображенням Ісуса Христа випустив новозеландський бар
Інші останні Новини світу
Новозеландський бар Chapel до свого семиріччя випустив провокаційну рекламу із зображенням Ісуса Христа та Діви Марії. Про це повідомляє австралійський портал Ad News.

На постері зображений сюжет розп'яття: Христос з розведеними руками і Діва Марія біля його ніг у молитовній позі, передає Lenta.ru.

Однак герої, які зображують Христа і Богородицю, лежать на ліжку, а навколо них розкидано спідню білизну і їжу. Слоганом кампанії обрали такий: "Сім років всемогутніх ночей". Рекламу придумала новозеландська філія агентства Ogilvy & Mather.

Бар Chapel розташований в Окленді, найбільш густонаселеному місті країни.

Раніше новозеландська Церква святого Матвія в Окленді випустила різдвяний рекламний постер, на якому Діва Марія зображена з тестом на вагітність.

Нагадаємо, що бурхливе обурення мешканців італійського міста Верони викликала картина одного з художників, на якій зображена Діва Марія з Адольфом Гітлером на руках замість Ісуса Христа. За словами автора полотна, виконаного в стилі Рафаеля, він прагнув підкреслити, що "Гітлер теж був дитям Божим".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 2133 | Додав: adminA | Теги: зображенням Ісуса Христа, новозеландський бар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]