Вт, 2024-04-23, 19:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:50
Психотропні наркотики у Києві в шкільному тирі фасували, "бізнес" тримав екс-співробітник МВС
Інші останні Кримінальні новини

У київській школі викрили лабораторію з психотропними речовинами.

Просто у стрілецькому тирі школи фасували психотропні наркотики.

Лабораторію викрила СБУ. Один із організаторів - колишній співробітник МВС, вчителював у цьому закладі.

Поруч із навчальними посібниками відкрито лежало все необхідне обладнання: електронні ваги, розчинники та апарат для фасування пігулок.

Під час огляду знайшли майже 15 кілограмів готової для реалізації продукції.

"Безпосередньо пакування здійснювалось у приміщенні школи. Під час огляду співробітниками вилучено велику кількість порошкоподібної речовини... І майже два мішка вже готової до реалізації продукції", - розповіли правоохоронці.

У СБУ кажуть, інгредієнти психотропних речовин наркодилери отримували міжнародною експрес-поштою просто з південно-східної Азії.

Проти організаторів наркобізнесу порушено кримінальну справу. Їм загрожує до 12 років ув'язнення.

Нагадаємо, за останніми даними, в Україні вживають наркотики ін'єкційним шляхом чверть мільйона українців. До прикладу, у Севастополі кожен п'ятий наркозалежний - молода жінка.

Зазначимо, що у березні міліція провела низку утаємничених візитів до київських ліцеїв з метою з'ясувати, наскільки легко школярі можуть придбати наркотики.

Крім того, не рідкісні випадки, коли наркотики розповсюджують самі представники правоохоронних органів. Так, на початку року в Донецькій області в Горлівці під час збуту наркотиків був спійманий на місці злочину майор міліції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1185 | Додав: adminA | Теги: Києві, шкільному тирі, психотропні наркотики, екс-співробітник МВС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]