Ср, 2024-04-24, 01:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:19
ПСЖ на останніх секундах врятував матч з "Барселоною" - Ліга чемпіонів. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
З втраченою перемогою на останніх секундах поєдинку і втратою через травму лідера команди, найкращого футболіста світу чотирьох останніх років Ліонеля Мессі повертається "Барселона" з виїзду в Париж. ПСЖ зумів врятувати матч і з непоганими шансами на підсумковий прохід до півфіналу Ліги чемпіонів готується до поєдинку в столиці Каталонії.

ПСЖ - "Барселона" 2:2

Голи: Мессі, 38, Шаві, 90 (з пенальті) - Ібрагімович, 80, Матуїді, 90+4

ПСЖ: Сірігу, Жалле, Алекс, Тіаго Сілва, Максвелл, Бекхем (Верратті, 70), Матуїді, Лукас Моура, Пасторе (Гамейро, 76), Ібрагімович, Лавессі (Менез, 66)

"Барселона": Вальдес, Алвеш, Піке, Маскерано (Бартрам, 84), Альба, Бускетс, Шаві, Іньєста, Алексіс Санчес, Мессі (Фабрегас, 46), Війя (Тейо, 81).

Тренер "Барселони" Хорді Роура: "Ми хотіли домогтися в Парижі більш переконливого результату, але і за нічию з рахунком 2:2 заплатили велику ціну. Треба віддати належне хлопцям - вони діяли дуже активно і ні на секунду не втрачали концентрації. Разом з тим, ми втратили Мессі і Маскерано, що нас усіх засмучує. Судячи з усього, тепер роль Піке стане ще важливіша, враховуючи, які величезні кадрові проблеми у нас в обороні".

"Якщо Мессі і Маскерано не зможуть зіграти в матчі, для нас це стане великим ударом. Однак у нас довга лава, і ми постараємося домогтися успіху. Ми знали про великий потенціал ПСЖ, тому його гра не стала для нас одкровенням. Парижани можуть похвалитися стабільністю і хорошою фізичною підготовкою. Зрозуміло, що другий поєдинок вийде непростим, але у нас є всі шанси перемогти на своєму полі і пробитися до півфіналу".

Головний тренер ПСЖ Карло Анчелотті: "Особисто я не вважаю, що це хороший результат. Ми здорово діяли в нападі і забили два м'ячі. Цілком гідно оборонялися, але двічі пропустили. Звичайно, ми занадто легко дозволили Ліонелю Мессі відкрити рахунок, а потім подарували суперникові і другий гол. Тим не менш, я пишаюся своїми підопічними і тією грою, яку вони показали. Ми діяли хоробро, оскільки налаштувалися на матч належним чином. Але, повторюся, результат мене розчарував.

Навіть якщо Мессі не зіграє в матчі-відповіді, це мало змінить наш тактичний план. У Барселоні нам потрібно буде забивати. Але сьогодні моїм хлопцям це вдалося, що дуже добре. З іншого боку, біля своїх воріт можна було зіграти і надійніше.

Дискваліфікація Блеза Матуїді - серйозний удар по нашій команді, адже це її ключовий гравець. Дуже сподіваюся в цьому зв'язку, що встигне видужати Тіаго Мотта. Ще у нас є Клеман Шантом. Це дуже агресивний футболіст, який може закрити дану позицію. Загалом, у нас достатньо варіантів гри у півзахисті. Поєдинок у відповідь буде дуже складним, але ми хочемо забити на "Камп Ноу" два м'ячі, що нам вдалося зробити сьогодні. Я вірю в свою команду".



szólj hozzá: B2-0J www.fasthighlights.com
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1034 | Додав: adminA | Теги: ЛІГА ЧЕМПІОНІВ, матч з Барселоною, Псж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]