Сб, 2024-04-20, 00:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:50
Публічний розгляд справи Луценка розпочинає Євросуд
Інші останні Політичні новини

Сьогодні, 17 квітня, Європейський суд з прав людини розпочне розгляд скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який вважає незаконним свій арешт і утримання під вартою, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Публічні слухання в Євросуді з прав людини стануть тільки першою фазою з розгляду скарги екс-міністра Луценка.

Після завершення публічних слухань у вівторок судді відійдуть для обговорення справи.

"Коли буде винесено рішення, передбачити абсолютно неможливо", - пояснили в суді.

Разом з тим відразу після закінчення публічних слухань, ЄСПЛ має намір оприлюднити на своєму сайті відповідну інформацію, а також за тиждень оголосити дату оприлюднення прийнятого рішення.

Зазначимо, що Печерський районний суд Києва визнав винним колишнього міністра внутрішніх справ України Луценка у скоєнні посадових злочинів і засудив його чотирьох років позбавлення волі. Екс-міністр має намір оскаржити це рішення суду.

В лютому Європейський суд із прав людини на 17 квітня призначив публічні слухання у справі колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Нагадаємо, що Європейський суд прийняв скаргу Луценка про незаконне затримання й арешт. Екс-міністр внутрішніх справ впевнений, що виграє справу у Європейському суді з прав людини.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1038 | Додав: adminA | Теги: публічний розгляд, Євросуд, Луценка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]