Ср, 2024-04-24, 18:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
Путін зганьбив Росію і кинув світ на межу ядерної катастрофи - Новодворська
Інші останні Новини російської федерації
Путін кинув світ на межу ядерної катастрофи і поставив Росію до стовпа ганьби. Він повинен негайно піти у відставку, а Раду Федерації та Держдуму слід розпустити і призначити нові вибори.
Про це у виданні «Грани. ру» написала відома російська політична діячка, незалежна журналістка, публіцист Валерія Новодворська.

«Тепер ви зрозуміли, навіщо треба було бойкотувати Олімпіаду? Якщо Гітлер ще почекав два роки до аншлюсу, то Путін виявився таким прудким, що не дав навіть початися паралімпійській частині. Війну він влаштував прямо назавтра. Ніхто не вірив. Чи не чекав і не гадав. «У нещастя завжди віриш потім», – сказав Сартр в п’єсі «Диявол і Господь Бог». Господь Бог, певна річ, з Україною. А диявол, як завжди, починаючи з 1917 року, на нашому боці», – зауважує вона.

За словами Новодворської, Путін же нічого рахувати не став. «Він, очевидно, прогуляв всі лекції по радянській історії. Клянучи загиблих ще до його народження бандерівців, він видно, думав, що вони в лісах не воювали, а ягоди збирали. Що буде війна з 50-мільйонною країною, що будуть ріки крові, що наш вермахт цим шматком подавиться, що Росію Захід просто зв’яже і здасть в божевільню, він не прорахував», – пише вона.

На її думку, Путін «сів у калюжу і посадив туди нас, ніякою «людиною року» йому більше не бути». Світову громадськість, схоже, тепер найбільше хвилює, чи буде кому його в’язати, якщо він надумає схопитися за ядерну валізку. Якщо це і хвороба, то не душевна, а політична. Тут лікування – жорсткі санкції, міжнародна ізоляція, Нюрнберзький або Гаазький трибунал, впевнена Валерія Новодворська.

Путін приставив Росію до стовпа ганьби і вдруге кинув світ на межу ядерної катастрофи, як у часи Карибської кризи. Він просто жадає зіткнутися з НАТО, у нього боєголовки сверблять. До того ж, над ним відкрито знущається Інтернет, додає журналістка.

«Путін повинен негайно піти у відставку, 87 посібників військового злочину з Ради Федерації слід розпустити разом з Держдумою», – констатує вона.

На її думку, «Медведєв зуміє хоча б призначити уряд, який почне нас витягувати з щурячої нори, куди ми загнані штурмбанфюрером Росії?... Медведєв, звичайно, теж повинен піти, і через це ми за ним не поженемося. А потім – вибори. Наш останній шанс. Куди піде Путін, це вже його проблеми. А опозиція повинна вимагати негайної путінської відставки. Він до того ж може роздати останні залишки бюджету тітушкам і кримським кримінальним злочинцям, начебто мало йому було абхазьких, південноосетинських і придністровських. Ці гроші він вириває з рота у власного народу».

«Нам не потрібні пам’ятники епохи Сталіна і Гітлера, які деруться по трупах на постаменти, звідки їх не стягнеш інакше, ніж ціною мільйонів людських життів. Наш майбутній Майдан повторить ті ж слова: «Банду – геть!», – підсумовує Валерія Новодворська.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: Новодворська, Путін зганьбив Росію, межу ядерної катастрофи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]