Чт, 2024-04-18, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:40
Рада без обговорення ухвалила бюджет
Інші останні Політичні новини
Верховна Рада України ухвалила державний бюджет на 2014 рік без обговорення. За дане рішення на ранковому засіданні в четвер, 16 січня, проголосували 249 народних депутатів з 261 зареєстрованих у залі, повідомляє сайт Рады.

Перед голосуванням віце-спікер парламенту Ігор Калетник заявив, що у зв'язку з блокуванням трибуни депутатами від опозиції бюджет прийматиметься без обговорення.

"Депутати від опозиції унеможливлюють розгляд проекту Бюджету згідно з регламентом. Депутати перешкоджають розгляд питання, блокують трибуну, перешкоджають роботі головуючого на пленарному засіданні, а також голосуванню інших депутатів. Доповідати та обговорювати бюджет в таких умовах неможливо, тому будемо приймати бюджет без обговорення", - зазначив Калєтнік.

Після цього, він надав слово голові комітету з питань бюджету Євгену Геллеру (Партія регіонів), який зачитав рішення комітету щодо проекту держбюджету.

Після ухвалення держбюджету народні депутати продовжили роботу.

15 січня президент України Віктор Янукович казав, що уряд має вести діалог з опозицією для якнайшвидшого ухвалення державного бюджету на 2014 р. Янукович нагадав, що завжди напередодні голосування за бюджет чиновники зустрічалися з фракціями, выслушивали зауваження, пропозиції, вносилися корективи в бюджет. Глава держави наголосив на необхідності проведення таких зустрічей уряду з парламентськими фракціями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 900 | Додав: adminA | Теги: Рада без обговорення ухвалила бюдже | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]