Пт, 2024-04-19, 21:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:16
Радіообмін між "беркутівцями" при зачистці Євромайдана у мережі з'явився. Та зв'язок з "тітушками"
Інші останні Кримінальні новини
На файлах записів чіткі свідчення наявності на Майдані провокаторів-"тітушок" та чіткого розпізнавання їх "Беркутом", що свідчить про обізнаність і, ймовірно, про співпрацю одних із іншими.

Найкращі перли командирів пернатих: "Це "тітушки", так же ж? …", "Де автозак? Людей виводимо…", "Йоб твою мать, через дорогу переводь їх, не у переход, а через дорогу…!", "Мобільний телефонний зв'язок не працює - я так і понял … ", "Став 20 чоловік на охрану автозака …", "Працюєте на ту сторону аж до Лядських воріт і вперед…", "Тітушки" трохи вверх - трошки зачистить осталось…", "Дай їм пару чоловік всередину, бо не можуть в автозаку розсадить…", "Майдан зачищений, як прийняв, прийом ..."

Ймовірно, це ті записи, про які раніше заявив Анатолій Гриценко. За його словами: "Запис досить об'ємний - 180 файлів. Він посекундно покриває досить тривалий проміжок часу - з 03:46 до 06:03 години ранку. Обривчасті команди-доповіді на фоні шумових завад і мату далеко не всі зрозуміють.

Водночас професіоналам із цього запису абсолютно ясно: це не була якась вимушена реакція Беркуту на чиїсь провокації - це заздалегідь спланована операція з чіткою координацією дій окремих підрозділів і груп Беркуту проти мирних громадян."

Раніше депутат від "Батьківщини" Гриценко у своєму блозі написав, що кривавий штурм студентського Євромайдана в ніч з п'ятниці (29 листопада) на суботу (30 листопада) був завчасно спланованим нападом.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: тітушками, беркутівцями, радіообмін, євромайдан, зачистці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]