Чт, 2024-03-28, 17:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:47
Радить не їхати до Росії, а тим паче - до окупованого Криму Держдеп, попри ЧС-2018
Інші останні Новини світу

Державний департамент США опублікував попередження для мандрівників, в якому рекомендує американцям уникати поїздок до Росії, хоча там і проходить чемпіонат світу з футболу, а також в окупований Крим.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Держдепу.

"Перегляньте свої поїздки до Росії через тероризм та переслідування. У деяких районах існує підвищений ризик" - йдеться у повідомленні.

До Криму Держдеп не радить їздити через іноземну окупацію півострова та зловживання окупаційної влади.

"В Криму наявна велика військова присутність Російської Федерації. Російська Федерація, ймовірно, буде здійснювати подальші військові дії в Криму в рамках окупації цієї частини України" - йдеться у повідомленні.

В Держдепі нагадали, що міжнародне співтовариство, включаючи Сполучені Штати та Україну, не визнає анексію Криму Росією і застерегли – на півострові продовжують існувати зловживання щодо іноземців.

"Уряд США не може надавати екстрені послуги громадянам США, які подорожують до Криму, оскільки державним службовцям забороняється їздити на півострів" - йдеться у повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: ЧС-2018, Росія, окупований крим, Держдеп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]