Пт, 2024-03-29, 14:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:58
Раду опозиція заблокувала. Засідання відкрили і закрили
Інші останні Політичні новини
Депутати від опозиції сьогодні, 4 грудня, заблокували президію й трибуну Верховної Ради. Біля трибуни перебувають близько 50 депутатів від фракції "Батьківщина", повідомляють "Українські новини".

Крім того, депутати від "Батьківщини" й УДАРу зайшли в президію та ложу Кабінету міністрів. Голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок зібрав депутатів від фракції на нараду.

Трохи пізніше голова Верховної Ради України Володимир Рибак оголосив, що наступне засідання парламенту відбудеться завтра о 10 годині.

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Микола Томенко зазначає, що парламент поки що не працюватиме. Про це він сказав у коментарі журналістам, передає УНІАН.

"Мені здається, що сьогодні президент повинен ухвалювати рішення про відставку уряду, оскільки зрозуміло, що поки що ми не маємо тут голосів. А без розв`язання питання відставки Захарченка і відставки уряду, як ми розуміємо, парламент не буде працювати, і поки що всі залишаються на своїх позиціях", - сказав Томенко.

Водночас народний депутат від "Батьківщини" Олександр Турчинов, відповідаючи на запитання журналістів, чи проводяться якісь консультації, зауважив, що сенсу у проведенні консультацій немає.

3 грудня Верховна Рада відмовилася підтримати резолюцію про висловлення недовіри Кабінету міністрів, що спричинило б за собою його відставку, якої вимагала опозиція та мітингувальники.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: Раду опозиція заблокувала. Засіданн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]