Чт, 2024-04-18, 08:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Раду "штормить" через символіку УПА
Інші останні Політичні новини
Фракція Партії регіонів у знак протесту проти символіки УПА покинули зал засідань Верховної Ради до початку пленарного засідання. "Фракція "Свобода" порушує закон. Ми символіку нашої партії використовуємо тільки у себе, а в залі символіка одна - державний прапор України і герб України", - сказав депутат Віктор Тихонов (фракція Партії регіонів) журналістам, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Тихонова, народні депутати з фракції Партії регіонів повернуться до зали засідань лише після того , як "свободівці" знімуть символіку УПА.

У кулуарах Верховної Ради в даний час знаходяться народні депутати з фракції Партії регіонів і комуністи. Пленарне засідання парламенту, яке традиційно починається о 10.00 , поки не відкрилося. Члени президії на чолі з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком в зал поки не прийшли.

Народні депутати з фракції "Свобода" у п'ятницю, 11 жовтня вивісили в залі засідань Верховної Ради червоно-чорні прапори і розтяжку "Слава героям УПА, 14 жовтня - марш боротьби". У партії заявили, що тепер приноситимуть прапор УПА щочетверга, "коли ПР приймає грабіжницькі і лобістські закони".

14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, в Києві пройде традиційний марш на честь УПА.

Також згадаймо, нещодавно футбольний клуб "Карпати" (Львів) вирішив оновити офіційну символіку клубу, поповнивши її червоно-чорним прапором. Таким чином, "Леви" вирішили захистити прапор УПА, яке в деяких європейських і вітчизняних футбольних органах вважається нацистським.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 918 | Додав: adminA | Теги: символіку УПА, Раду штормить | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]