Пт, 2024-03-29, 09:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:22
Разом протидіятимуть агресії РФ Україна та Нідерланди
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  Україна й Нідерланди посилять взаємодію в рамках міжнародних організацій у питанні протидії російській агресії.

Про це йшлося на зустрічі міністрів закордонних справ двох держав Халбе Зейлстри та Павла Клімкіна, який перебуває у Нідерландах з візитом, повідомляє прес-служба українського МЗС.

“Під час переговорів міністри закордонних справ України та Нідерландів Павло Клімкін та Халбе Зейлстра домовилися посилити взаємодію в рамках міжнародних організацій з метою протидії російській агресії, зокрема у контексті непостійного членства Нідерландів у РБ ООН у 2018 році”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що окрему увагу міністри приділили питанню запровадження миротворчої місії ООН на окупованих територіях на Донбасі.

Водночас у МЗС підкреслили, що нідерландська сторона підтвердила незмінність позиції щодо дотримання режиму санкцій проти РФ до повного виконання Москвою Мінських домовленостей.

Міністри також позитивно оцінили перші результати імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та обговорили перспективи розширення взаємодії в аграрному та ІТ-секторах, у сфері логістики, управлінні водними ресурсами, управлінні відходами, енергоефективності.

Нагадаємо, що за словами Тіллерсона РФ постачає зброю недружнім режимам у Західній півкулі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 720 | Додав: adminA | Теги: агресії рф, разом, протидія, Україна та Нідерланди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]