Чт, 2024-04-25, 22:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:54
Ребров: постараємося не нервувати. "Динамо" вірить у свій шанс з "Манчестер Сіті"
Інші останні Спортивні новини

Футболісти київського "Динамо" проведуть у вівторок матч у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому чемпіони України на виїзді зустрінуться з віце-чемпіоном Англії "Манчестер Сіті". Початок гри о 21.45. Трансляція на телеканалі "Україна".

Першу гру, яка відбулася 24 лютого на столичному НСК "Олімпійський", динамівці програли з рахунком 1:3, пише Укрінформ.

Кияни вже програвали в цьому сезоні в Англії, поступившись лондонському "Челсі" на груповому етапі (1:2). Але в інших виїзних поєдинках - проти "Маккабі" (2:0) і "Порту" (2:0) - "біло-сині" святкували перемоги.

П'ять років тому "Динамо" і "Манчестер Сіті" зустрічалися на цій стадії Ліги Європи. Кияни тоді пройшли далі, вигравши вдома (2:0) і мінімально поступившись на виїзді (0:1).

"Динамо" грає в плей-оф Ліги чемпіонів вперше за останні 17 років. У сезоні 1998-1999 років "біло-сині" під керівництвом Валерія Лобановського дійшли до півфіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.

"Манчестер Сіті" ж постарається вперше в своїй історії вийти у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Тим більше, що "містяни" ніколи не втрачали загальну перемогу після виграшу в гостьовому першому матчі. Останній з шести таких випадків припав на 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА-2011/12, коли манчестерці здолали "Порту" (2:1 - на виїзді, 4:0 - вдома).

За словами головного тренера "Динамо" Сергія Реброва, шанси у його команди, незважаючи на домашню поразку, залишаються.

"Постараємося не нервувати. Якщо вийде, то, думаю, у нас буде шанс. Гольові моменти прийдуть, якщо гравці будуть спокійні. Будемо битися за потрібний результат незалежно від результату першого матчу. Потрібно не втрачати концентрацію, ретельно працювати і бути сильними. Але ще важливіше бути командою. У нас чимало класних гравців, але необхідно при цьому бути єдиним цілим. Ми маємо намір грати з максимальною самовіддачею з перших хвилин, хоча це у нас не завжди виходить", - сказав Ребров напередодні гри.

Наставник "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні в свою чергу заявив, що виставить найсильніший склад, бо його команді потрібна перемога.

"Важливо пам'ятати, що це завдання ще не вирішено. Нам буде протистояти серйозний суперник, який не раз брав участь у матчах на такому рівні. Так що наша головна мета - пройти до чвертьфіналу, а там вже подивимося, з ким доведеться зіграти. Матч розпочнеться за рахунку 0:0, і на своєму полі ми повинні бути кращі за "Динамо". Я виставлю найсильніший склад, тому що в цій зустрічі нам необхідно перемагати", - наголосив Пеллегріні.

Матч "Манчестер Сіті" - "Динамо" буде обслуговувати бригада арбітрів з Румунії на чолі з Овідіу Хацеганом. Функції делегата УЄФА покладені на португальця Жоау Мораїша. Суддівський спостерігач - Франк де Блекере (Бельгія).

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів пройде 18 березня в штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні (Швейцарія).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: Манчестер Сіті, динамо, Ребров, не нервувати, свій шанс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]