Сб, 2024-04-20, 05:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
"Рецептом щастя" у своїй новій книжці "Три дороги" поділився Любомир Гузар
Інші останні Релігійні новини
Колишній глава Української греко-католицької церкви, кардинал Любомир Гузар у своїй новій книзі "Три дороги" описав, що робить людину щасливою – правильне ставлення до себе, ближнього та Бога. Презентація книжки Блаженнішого відбулася 2 квітня у київській книгарні "Є", пише Gazeta.ua.

За основу видання взято перші три аудіокниги Гузара.

"Три дороги" – це бесіди глави УГКЦ у 2001-2011 роках із журналістами. До книжки також увійшли фрагменти з його аудіокниг, назви яких співзвучні з розділами цього видання: "Дорога до себе", "Дорога до ближнього", "Дорога до Бога", – зазначив керівник департаменту інформації УГКЦ о. Ігор Яців.

Охочих поспілкуватися з відомим релігійним діячем під час презентації його книги виявилося чимало.

"Книга дуже сучасна. Вона про людину, світ, стосунки між чоловіком і жінкою, суспільний устрій, демократію і Церкву. Та ще й із відкритим фіналом", – поділився враженням від прочитаної праці автор вступного слова до аудіокниги "Дорога до Бога", релігієзнавець Віктор Єленський.

Екс-глава УГКЦ подякував усім, хто долучився до створення книги, і адресував видання усім небайдужим.

Як повідомлялося, перша аудіокнига Блаженнійшого Любомира під назвою "Дорога до себе" побачила світ у січні 2009 року. Свою другу аудіокнигу під назвою "Дорога до ближнього" глава Української греко-католицької церкви презентував у квітні 2010 року. А у січні 2011 року Блаженнійший представив українцям "Дорогу до Бога" – третю аудіокнигу з добірки "Три дороги".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 1054 | Додав: adminA | Теги: книжка Три дороги, рецепт щастя, Любомир Гузар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]