Вт, 2024-04-23, 18:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:09
Редактором двох журналів став Арнольд Шварценеггер
Інші останні Новини світу
Відомий голлівудський актор і екс-губернатор американського штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер призначений відповідальним редактором аж двох журналів про фітнес і бодібілдинг - Muscle & Fitness та Flex, передає РИА "Новости".

Шварценеггер вже короткочасно обіймав ці посади близько десяти років тому, але був змушений звільнитися у зв'язку зі своєю губернаторською діяльністю. Тепер у редакції обох видань, що належать компанії American Media Inc., актор буде готувати до випуску статтей та інших матеріалів.

За визнанням самого Шварценеггера, саме фотографії спортсменів на обкладинках журналів типу Muscle & Fitness і Flex спонукали його багато років тому зайнятися бодібілдінгом. Сам актор з'являвся на обкладинках глянцевих видань більш як 60 разів.

Раніше повідомлялось, що Арнольд Шварценеггер знову зіграє персонажа повістей Роберта Ірвіна Говарда - воїна Конана в картині "Легенда Конана" (The Legend of Conan), яку запускає у виробництво компанія Universal Pictures.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 937 | Додав: adminA | Теги: двох журналів, Арнольд Шварценеггер, редактор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]