Вт, 2024-04-16, 15:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:42
Реєстрацію товариства з обмеженою відповідальністю краще за все довіряти професіоналам
Інші останні Економічні новини
Товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ)- це товариство, яке має статутний капітал, поділений на частки, розмір яких визначається статутними документами.

ТОВ - найбільш поширена організаційно-правова форма серед всіх видів юридичних осіб. Її головною перевагою є питання, пов'язані з відповідальністю, рівень якої обмежується вкладеннями учасників і не поширюється на будь-яке інше їхнє майно. Серед інших переваг варто відзначити кількість учасників, яка може дорівнювати 1-й фізичній або юридичній особі і досягати 100-а.

Слід зауважити, що реєстрацію ТОВ у Львові краще за все довіряти професіоналам, яких можна знайти за допомогою Інтернету. Адже, на жаль, реєстрація товариство з обмеженою відповідальністю в Україні взагалі, а у Львові, зокрема, так і не перетворилася на просту і прозору процедуру. Скільки б не змінювалося (спрощувалося) законодавство, а кожна реєстрація ТОВ, як і раніше вимагає витрат часу і знання тонкощів законодавства. Все ускладнює ще й затягнутий розгляд цих питань в органах місцевої влади.

Найчастіше, коли бажання розпочати власний бізнес вже остаточно сформувалося, процес оформлення документів і початок реєстрації ТОВ стає несподіваним каменем спотикання до здійснення зазначеного бажання. Для того щоб цього не сталося, реєстрація ТОВ повинна бути довірена фахівцям, що мають досвід у відповідній галузі права.

Процедура реєстрації ТОВ професійними компанією включає в себе:

попередню консультацію;

підписання договору-доручення на реєстрацію ТОВ;

підготовку установчих документів;

реєстрацію підприємства у відповідній адміністрації;

отримання довідки з ЄДРПОУ;

стати на облік у податковій інспекції, отримання форми 4-ОПП;

стати на облік в пенсійному фонді, фонді зайнятості, фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, фонді соціального страхування від тимчасової втрати працездатності;

виготовлення печатки;

при виборі єдиного податку як форми оподаткування - подачу відповідної заяви та отримання свідоцтва платника єдиного податку в органах податкової інспекції.

Необхідні документи для початку роботи:

копії паспортів та податкових номерів засновників (якщо такими є фізичні особи);

копії установчих документів (якщо засновники юридичні особи);

копія паспорта та податкового номера керівника (директора);

довіреність на представників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1795 | Додав: nowyny | Теги: реєстрація тов львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]