Пт, 2024-04-19, 04:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:46
Рейси до Шереметьєва відновила авіакомпанія "АероСвіт"
Інші останні Економічні новини
У суботу, 15 грудня, українська авіакомпанія "АероСвіт" відновлює польоти до аеропорту Шереметьєво (Москва).

"АероСвіт" і "Шереметьєво" врегулювали питання розрахунків за зобов'язаннями авіакомпанії перед аеропортом, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу авіакомпанії.

Першими рейсами "АероСвіту", які московський аеропорт обслужить після перерви з 11 по 14 грудня, стануть денний рейс VV407 Київ - Москва і зворотний VV408 Москва - Київ.

"АероСвіт" приносить вибачення пасажирам за доставлені незручності у зв'язку з тимчасовим призупиненням власних польотів до Шереметьєва і висловлює подяку компаніям-партнерам "Аерофлот" і "Міжнародні авіалінії України", які надали сприяння у перевезенні пасажирів скасованих рейсів "АероСвіту", - підкреслює прес-служба авіакомпанії.

Згідно з розкладом польотів на період зимової навігації "АероСвіт" щодня виконує в аеропорт Шереметьєво чотири рейси з Києва і два з Дніпропетровська.

Як повідомлялося, Росавіація і Шереметьєво з 00:00 мск 11 грудня припинили обслуговування рейсів українського авіаперевізника через борги, проте пізніше "АероСвіту" вдалося залагодити питання з Росавіації. Згідно з даними Шереметьєва, борг української авіакомпанії перед ним і його компаніями перевищив 165,5 мільйонів рублів (понад 5 мільйонів доларів).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: Шереметьєва, рейси, АероСвіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]