Чт, 2024-03-28, 18:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:13
Рейтинг найкращих гарячих бікіні знаменитостей складено. ФОТО
Інші останні Новини світу

Видання The Fablife обрало 10 найкращих гарячих бікіні знаменитостей, в яких зірки хизувались своїми доглянутими формами упродовж 2011 року. Рейтинг не складається із стандартних зіркових форм 90-60-90. Тут найголовніше, щоб зірка виглядала вкрай сексуально і стимулювала інших жінок до роботи над власним тілом.

Десятка найбездоганніших зірок у бікіні виглядає так: 45-річна Холлі Беррі, 21-річна Кірстен Стюарт, 28-річна Міранда Керр, 25-річна Леді Гага, 31-річна Кім Кардяшян, 30-річна Алессандра Амбросіо, 25-річна Меган Фокс, 23-річна Ріанна, 31-річна Ванесса Мінілло та 33-річна Маріса Міллер, пише ТСН.

Зазначимо, що у Великій Британії надходить у продаж еротичний календар з привабливими дівчатами з олімпійської збірної країни, які вирішили знятися в спокусливих позах у спокусливих бікіні з благодійною метою.

Всі кошти від продажу яскравого глянсового видання вартістю 9,99 фунта стерлінгів, створеного з ініціативи компанії нижньої жіночої білизни Nichole de Carle, надійдуть у фонд "Добробут жінок". Він допомагає жінкам і дітям, у тому числі в галузі охорони здоров'я.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1261 | Додав: adminA | Теги: зірок у бікіні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]