Сб, 2024-04-20, 03:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:07
Рекордну кількість альбомів за останні 7 років продала британська співачка Адель
Інші останні Новини світу

Кількість проданих копій альбому "21" британської співачки Адель перевищила 5 мільйонів екземплярів, що стало рекордом за останні 7 років, повідомляють "Подробности".

Остання позначка в 5 мільйонів копій альбому була подолана в 2004 році. Рекордсменом тоді став Ашер з альбомом Confessions - було продано близько 7,9 мільйонів копій, згідно з даними Nielsen Soundscan.

За підсумками 2011 року, продажі традиційних копій альбомів все ще перевершують продаж цифрових за прибутком в пропорції 2:1. Але загальні музичні продажі, враховуючи композиції в цифровому вигляді, поділилися навпіл.

Загибель Емі Уайнхаус у липні цього року також вплинула на продажі альбому Адель. За словами аналітика, увага до смерті Уайнхаус переросла в підвищений інтерес до інших душевних британських виконавців, таких, як Адель і Даффі.

Проте загальні продажі альбомів Адель становлять менше половини загального продажу альбому No Strings Attached групи N'Sync, який розійшовся у 2000 році тиражем в 11 мільйонів копій. З тих пір відчутний вплив на музичну індустрію мали цифрові канали розповсюдження, такі, як Apple iTunes, і сайти нелегального обміну файлами, як наприклад Limewire.

Зазначимо, хоч Lady Gaga і названа "Артистом року" за версією найбільшого в світі інформаційно-новинного агентства Associated Press, Адель перебуває в переліку тих, хто отримав велику кількість голосів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1078 | Додав: adminA | Теги: альбому Адель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]