Вт, 2024-04-23, 09:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:53
Рекордсменкою Європи стала українська плавчиня
Інші останні Спортивні новини
Українська плавчиня Дарина Зевіна виграла золото на другому етапі Кубку світу з плавання, що відбувається у Берліні, та встановила новий рекорд Європи.

Про це повідомляє Федерація плавання України.

Вона фінішувала першою на дистанції 200 м на спині з часом 2:00.81.

Українка обійшла на секунду учасницю Олімпійських ігор австралійку Белінду Хокінг. Інша австралійка, дворазова чемпіонка Олімпійських ігор Емілі Сібом, яка фінішувала третьою, відстала від Зевіної на дві секунди.

"200 м на спині - це основна дисципліна Дарини Зевіної", - розповідає головний тренер збірної команди України з плавання Андрій Сердінов.

За його словами, на чемпіонаті світу у Барселоні Дарина стала найсильнішою плавчинею серед європейців. Щоправда, тоді їй не вдалося обійти австралійок.

"Зараз вона не тільки перемогла своїх титулованих суперниць, а знову стала найсильнішою у Європі", - наголосив тренер.

Зазначимо, що 10-11 серпня у Берліні відбувається другий етап Кубку світу FINA. Спортсмени з усього світу змагаються у 25-ти метрових басейнах за 34 комплекти медалей.

Україну на міжнародних змаганнях представляють четверо спортсменів: Дарина Зевіна, Сергій Фролов, Андрій Говоров та Вікторія Солнцева.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 875 | Додав: adminA | Теги: українська плавчиня, рекордсменкою Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]