Чт, 2024-03-28, 14:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:55
Ректора Податкової академії, що брав хабар, госпіталізували - ЗМІ
Інші останні Кримінальні новини
Ректора Національного університету державної податкової служби, екс-нардепа від Партії регіонів Петра Мельника, затриманого в суботу, 27 липня, під час отримання хабара, госпіталізували.

Джерела редакції сайту громади Приірпіння повідомили, що Мельнику стало зле, ймовірно, прихопило серце, передає "Українська правда".

"Увечері в суботу йому стало погано. Його перевезли до лікарні швидкої допомоги, яка розташована на Лівому березі Києва. Те, що Мельника випустили – це не відповідає дійсності", – зазначив співрозмовник.

Джерело редакції виключає можливість симуляції Мельника.

Разом з тим, у суботу, 27 липня, заступник начальника головного управління внутрішньої безпеки МВС Дмитро Степура повідомив сайту громади Приірпіння, що вища посадова особа Національного університету ДПС знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

"Є відео спецоперації. Коли слідчі дадуть дозвіл, ми його оприлюднимо. Слідчий знімав на відеокамеру"- додав Степура.

Як стало відомо виданню, у Мельника вже є двоє адвокатів, які будуть представляти його інтереси у справі щодо взяття хабарів. Якщо суд визнає його винним, то Мельнику загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

Строк затримання на 72 години спливає у вівторок зранку, 30 липня. Якщо лікарі вирішать, що стан здоров’я Мельника не дозволяє бути присутнім під час судового засідання, то, можливо, охорону від Мельника приберуть. Але не виключено, що може відбутись виїздне судове засідання.

Пізніше стало відомо, що Мельника госпіталізували через високий тиск, повідомляє "Українська правда" з посиланням на ТСН. 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 950 | Додав: nowyny | Теги: ректор податкової академії, Петро Мельник, хабар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]