Чт, 2024-03-28, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:10
Результатом переговорів української влади та опозиції у США розчаровані
Інші останні Політичні новини
У США розчаровані тим, що переговори української влади та опозиції поки що не були успішними і сподіваються, що мирним протестам у Києві в ці вихідні дадуть відбутися мирно, пише ИТАР-ТАСС.

"Очевидно, що більшість українців хочуть миру, справедливості та європейського майбутнього. Ми розчаровані тим, що переговори не були продуктивними, - заявила заступник прес-секретаря Держдепартаменту США Марі Харф у п'ятницю, 13 листопада, коментуючи результати Круглого столу влади та опозиції.

"Вкрай необхідно, щоб демонстраціям протесту у вихідні дали відбутися мирно", - додала вона.

У відповідь на критику з Росії з приводу втручання США у внутрішні справи України, Харф заявила: "Ми вважаємо, що ця тема вимагає вести діалог на високому рівні".

Вона також зазначає, що адміністрація США продовжує закликати уряд України "прислухатися до голосу народу".

Вже п'ять американських конгресменів звернулися з листом до президента України Віктора Януковича, у якому засудили застосування сили під час мирних протестів у Києві, а також закликали повернутися на шлях до "європейської демократії". У листі також йдеться про підтримку закликів Білого дому та Державного департаменту до швидкого вирішення українського внутрішньополітичної кризи.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: опозиції, переговорів української влади, США розчаровані | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]