Пт, 2024-03-29, 09:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:13
Річну національну програму Україна-НАТО Порошенко погодив
Інші останні Офіційні новини

Порошенко погодив Річну національну програму Україна-НАТО

Президент України Петро Порошенко погодив Річну національну програму Україна-НАТО - план стратегічних реформ, необхідних для забезпечення системної підготовки України до членства в Альянсу.

Про це президент повідомив у четвер, інформує "Європейська правда".

Порошенко відзначив, що Україна вже сьогодні готова взяти на себе довгоочікувані зобов’язання та розпочати виконання Плану дій щодо членства в НАТО.

"Вірю, що лондонський саміт НАТО є саме тією нагодою, коли союзники гідно оцінять внесок України в захист євроатлантичної спільноти і розпочнуть практичну дискусію щодо надання нашій державі ПДЧ. З вірою у це сьогодні  підписую чергову Річну національну програму зміцнення партнерства між Україною і НАТО", - повідомив президент у своєму Twitter.

"Ми не плануємо зупинятися. Ми будемо впевнено рухатися далі. Альтернативи НАТО та ЄС для України немає", - додав президент України.

Нагадаємо, уряд схвалив Річну національну програму Україна-НАТО 30 січня. Програма є планом стратегічних реформ та інших заходів, необхідних для забезпечення ефективної, ілеспрямованої та системної підготовки України до членства в НАТО.

Як відомо, Петро Порошенко обіцяє в разі перемоги підняти питання ПДЧ для України в грудні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: Порошенко, рчна національна програма Україна-Н | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]