Пт, 2024-03-29, 13:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:11
"Роллс-Ройс" Фредді Меркурі Андрій Данилко купив для музею групи "Queen"
Інші останні Культурні новини
Український шоумен Андрій Данилко (сценічний псевдонім Вєрка Сердючка) купив автомобіль "Роллс-Ройс" соліста групи "Queen" Фредді Меркурі, щоб подарувати його музею "Queen".

Про це в ефірі телепрограми "Шустер Live" розповів Савік Шустер, представляючи гостя студії Андрія Данилка.

"Андрій Данілко нещодавно купив "Роллс-Ройс" Фредді Меркурі та планує подарувати його музею "Queen", який незабаром відкриється", - сказав Савік Шустер.

У свою чергу Андрій Данилко підтвердив цю інформацію і зазначив, що не хотів її афішувати, "але у ЗМІ з'явилося неправильне тлумачення моєї акції, і тому я вирішив пояснити свій вчинок".

Данилко сказав, що йому захотілося зробити добрий вчинок - "подарунок від Сердючки для всіх шанувальників "Queen" від України".

Як повідомляв УКРІНФОРМ, Данилко є великим шанувальником соліста групи "Queen". Автомобіль Фредді Меркурі український шоумен купив на аукціоні у британському Бірмінгемі за $100 тисяч. На цьому авто Фредді Меркурі їздив з 1979 по 1991 роки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1205 | Додав: adminA | Теги: Роллс-Ройс Фредді Меркурі, Андрій Данилко, музею групи Queen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]