Ср, 2024-04-24, 10:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:10
Rolls-Royce перенесла підрозділ компанії в Німеччину - Brexit
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Brexit: Rolls-Royce перенесла підрозділ компанії в Німеччину

Британська компанія Rolls-Royce, яка, окрім автомобілів, є відомим виробником реактивних двигунів, перемістила центр проектування своїх двигунів з Британії до Німеччини, щоб уникнути нормативних затримок або збоїв продажів після виходу Британії з ЄС.

Як повідомляє Reuters, компанія назвала цей крок технічним, та зазначила, що він не передбачає перенесення до Німеччини робочих місць.

Рішення Rolls-Royce є одним із останніх прикладів, коли компанії переносять деякі види своєї діяльності за межі Британії, щоб забезпечити безперешкодну роботу після 29 березня – дня виходу країни з ЄС.

Посадовці кажуть, що цей крок полегшить Rolls-Royce подальший продаж двигунів за межами Європи після Brexi. В іншому разі компанії довелось би залежати від нових регуляторних угод, які Британія має укласти з іншими країнами. Авіаційна безпека і процеси, пов'язані із затвердженням розробок, - це ті питання, які Британія і ЄС ще не вирішили.

У квітні Rolls заявила, що звернулася за дозволом перенести процес схвалення конструювання своїх великих реактивних двигунів у свій німецький підрозділ, щоб послабити вплив Brexit.

Європейське агентство з безпеки польотів офіційно затвердило запит.

"З точки зору концепції, Rolls-Royce став німецькою організацією, що входить в ЄС… Завдяки цьому їх продукти продовжують залишатися європейськими. Якби вони цього не зробили, вони вважалися б британськими продуктами, і в разі жорсткого Brexit було б набагато важче прийняти такий продукт в третіх країнах, ніж європейський", - прокоментував європейський чиновник.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: Brexit, підрозділ компанії, Rolls-Royce, Німеччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]