Пт, 2024-03-29, 12:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:31
Росія боїться трьох речей, ми маємо їх досягнути - Порошенко
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Порошенко: Росія боїться трьох речей, ми маємо їх досягнути

Президент України Петро Порошенко вважає, що Україна та Євросоюз мають продовжувати робити ті речі, які найбільше лякають Росію і які свідчитимуть про безуспішність її агресії проти України.

Про це він заявив на спільній прес-конференції з віце-президентом ЄК Валдісом Домбровскісом, повідомляє з Брюсселя кореспондент "Європейської правди".

"Росія боїться трьох речей. Перше – це наша єдність і солідарність. Друге – міжнародна присутність в Україні... Росія боїться прозорості та міжнародного моніторингу. І третє – Путін боїться європейського успіху України", - пояснив він.

Проявом єдності Порошенко вважає не лише санкції, але й фінансову допомогу. "Це, зокрема, відбудова мікрорайону Східний у Маріуполі, який потрапив під обстріл у 2015 році і буде дуже символічно, якщо Євросоюз долучиться до цього", - зазначив він.

Як повідомлялося, ЄС виділив додаткові 4 млн євро на гуманітарну допомогу сходу України у зв’язку з настанням зимового періоду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: Порошенко, Росія боїться трьох речей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]